Német nyelvi coaching

Kamasz vagy egyetemista gyermeked küszködik a német nyelvtanulással? Okos, de a gátlások felülírják a tudását? Nyelvi coachinggal és beszédfejlesztéssel segítek túllendülni a nehézségeken! 

Egyéni német beszédfejlesztés
és nyelvi coaching

Hetente 1 alkalom, 4 héten át
4 x 90 perc

Részvételi díj alkalmanként: 13 000 Ft

Részvételi díj egy összegben fizetve: 50 000 Ft

Mi az a Nyelvi Coaching?

A bemutatkozó beszélgetésen átbeszéljük a német nyelvvel kapcsolatos nehézségeket, megnézem a nyelvtudás szintjét és meghatározunk egy reális célt, amely felé kliensem szeretne eljutni. A nyelvi coaching esetében a legfontosabb tisztázandó kérdés, mi jelenti az akadályt? 

Akadályt jelenthet a szorongás, a vizsgától való félelem, a megfelelési kényszer. Az is lehet, hogy a megfelelő nyelvtanulási módszer hiányzik, és gyakran megesik, hogy az idegen nyelvi youtube videók és filmek segítségével a szövegértés remek, az élő beszéd esetében viszont lendületet kell adni, hiszen azt kevésbé volt mód gyakorolni. Sokszor előfordul az is, hogy valamilyen rossz élményből fakadó emlék hoz létre egy blokkot, például egy kínos felelet az órán, majd a megszégyenülés az iskolatársak előtt. Az is megesik, hogy megfelelő motiváció híján a nyelvtanuló egyszerűen nem tesz bele elég időt, energiát a tanulásba.

A német nyelvi coachinggal a fenti nehézségeken segítek túljutni. A coaching mellett beszédközpontú nyelvi felkészítést is vállalok felvételire, állásinterjúra, vagy külföldre költözést fontolgatók számára.

 

Szolgáltatások

Egészségfejlesztő tanácsadás

Mentálhigiénés tanácsadás

Coaching

Asztrozófiai elemzés

Csoportfoglalkozások

Részvételi díjak

Egyéni konzultáció 90 perc • 38 000 Ft

5 alkalom konzultáció (10 hétig érvényes) • 160 000 Ft

Asztrozófiai elemzés (10 oldal) • 35 000 Ft

Vissza az egészséghez csoport • 65 000 Ft-tól

Változás az élet közepén csoport • 75 000 Ft-tól

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jakab János