Változás az élet közepén

Női csoport, a könnyed és örömteli átmenetért, változókorban lévő hölgytársaim számára.

Csoport indulása: 2023. október 20.

Foglalkozások: havonta 7×3 óra

Csoportlétszám: 5-7 fő

Részvételi díj egy összegben: 75 000 Ft

Részvételi díj két összegben: 85 000 Ft

Mi ez a Program?

Ez a program kifejezetten az 1970-1979 között született nők számára lett összeállítva. A mi korosztályunkra jellemző, hogy később, 30 év felett váltunk anyává. Szerepeink a korábbi generációkhoz képest megváltoztak. Egyre nagyobb részt vállalunk családfenntartóként és megnőtt az igény a függetlenségre és a fejlődésre.

Ha párkapcsolaton belül ez valami miatt nem történhet meg,  generációnk erős női egyre bátrabban mondanak igent magukra és nemet egy nem jól működő házasságra.

E csoportban áttekintjük a korosztályunkra jellemző, összetett női szerepeket, beszélgetünk a szerepekből fakadó külső-belső konfliktusokról. Dolgozni fogunk azokkal a hozott mintákkal is, amelyek hatással vannak az életünkre.

E csoport bensőséges közegében lehetőséged lesz új nézőpontból tekinteni önmagadra és az életedre. Ha már változókorba léptél, éld meg minél tudatosabban ezt a különleges időszakot!

Változás a csoport erejével

 

Ebben a támogató csoportban nem csak beszélgetni fogunk. A mindfulness szemléletében végzett meditációk és vizualizációs gyakorlatok segítségével felszabadíthatod nőiséged új arcainak erejét és bölcsességét. Rátalálhatsz egy megújult erőtérre, amelyben a lemez B oldalán megújulva, a régihez képest új eszköztárral teremtheted újra az életedet és önmagadat. A 7 hónap alatt módod nyílik egy nagyobb, tudatos változásra, amely mozdítani fog abba az irányba, amerre valóban jó neked. 

A havi találkozók között zárt facebook csoportba fogjuk tartani a kapcsolatot. A csoport lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolatok egymás között, a találkozók között zajló időszakban mélyüljenek. A bizalom, a biztonság fokozatosan kialakuló légkörében, a csoport bensőséges erejével megszülethet egy olyan kapcsolati háló, amelyet megteremtve, zaklatott világunkban jelentős értéket fog jelenteni minden résztvevő számára.