Egyéni Konzultáció

90 perces személyes vagy online találkozók keretében segítek a mentálhigiéné, a coaching, a testi-lelki egészségfejlesztés és az asztrozófia változatos eszköztárával.

Így dolgozom

Ismerkedés

Egy 15 perces telefonbeszélgetés alatt elmondod, mi az a téma vagy élethelyzet, amiben segítséget szeretnél kérni és együtt lefektetjük a kereteket: a találkozók módját és gyakoriságát, azt, hogy várhatóan nagyjából hány konzultációra lehet szükséged (Általában 5-7 alkalom elég szokott lenni, de esetenként egyetlen alkalmas konzultációt is vállalok.) Javaslatot teszek, hogy az általam alkalmazott hatékony módszerek közül mivel érdemes elindulnunk.

A változás és változtatás útján

A közös munkánk elején megnézzük alaposan a témát, amit hozol, azt hogy hol tartasz vele és hogy hová szeretnél eljutni. Beszélgetéseink alatt kiemelt hangsúlyt fektetek a bizalommal teli légkör megteremtésére. Ellazult állapotban, a mélyen mindannyiunkban meglévő ősbizom állapotát megérintve, a nehézségek mögött meghúzódó okok láthatóvá válnak. Az okok felismerése után mód nyílik azok feloldására. A konzultációkkal egy változási folyamaton kísérlek végig. Nem csak támogatlak a nehéz élethelyzetedben, hanem abban is segítek, hogy felfedezd azokat a rejtett erőforrásaidat, amelyek által fordítani tudsz az élethelyzeten. 

Minden konzultációt összegzéssel zárunk, valamint házi feladattal, amellyel a találkozóink között is dolgozni tudsz magadon és a témádon.

Milyen témákkal érdemes hozzám fordulnod?

 

  • Gyógyulni szeretnél. Egészségfejlesztői munkám, valamint saját felépülésem kapcsán rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem arról, hogy a modern orvosi ellátás mellett milyen egyéb hatékony módszerekkel tudod támogatni a gyógyulásod.
  • Önértékelési problémák, önbizalomhiány. A coaching, az asztozófia és a mentálhigiénés eszköztáram segítségével mélységi munkát tudunk végezni együtt, hogy felismerd értékeidet és végre bízni tudj önmagadban.
  • Kapcsolati nehézségek. Akár párkapcsolatodban, akár egyéb – családi, baráti, munkahelyi – kapcsolatok terén vagy elakadva, fordulhatsz hozzám.  Mélyére nézünk az okoknak és segítek módot találni kapcsolataid harmonizálására.
  • Munka, hivatás, anyagiak. Ha ezeken a területeken érzel blokkot, segteni tudok, hogy feloldhasd azokat. Közgazdász, külkeres és vendéglátóipari területen eltöltött értékes éveim és tapasztalataim által két lábbal állok a földön. Intuitív segítő szemléletem pedig abban segít, hogy új megvilágításban mutassak rá a benned és helyzetedben rejlő lehetőségekre.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: Ha közbejött valami és nem tudsz részt venni a megbeszélt konzultáción, kérlek mondd le emailen vagy telefonon minél hamarabb! 72 órával korábban az alkalmak díjmentesen áttehetők vagy törölhetők. 48 órán belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás esetén a részvételi díj 100%-a kerül kiszámlázásra. Köszönöm megértésed.

Szolgáltatások

Egészségfejlesztő tanácsadás

Mentálhigiénés tanácsadás

Coaching

Asztrozófiai elemzés

Csoportfoglalkozások

Részvételi díjak

Egyéni konzultáció 90 perc • 38 000 Ft

5 alkalom konzultáció (10 hétig érvényes) • 160 000 Ft

Asztrozófiai elemzés (10 oldal) • 35 000 Ft

Vissza az egészséghez csoport • 65 000 Ft-tól

Változás az élet közepén csoport • 75 000 Ft-tól

Amikor teljesen padlón voltam és mindenem fájt, (fizikálisan is), kaptam egy telefonszámot és egy mondatot: „Ő más, mint az átlag. Hidd el, rengeteget fog segíteni ez a hölgy!” Mivel olyan embertől kaptam az elérhetőségét Szilvinek, akiben őszintén bíztam, reménnyel kopogtam be az ajtaján. Miért volt “más“? Nyitott, tiszta és szeretetre méltó, emelkedett személyiség nem minden fán terem. Szilviben rögtön megéreztem ezt, jelzett a belső szenzorom, hogy megnyílhatok és beengedhetem a bizalmam körébe Őt! Megannyi választ, tanácsot és útmutatást kaptam Tőle és mély sebeket gyógyított be elakadásom pillanatában! Őszinte szeretettel ajánlom MINDENKINEK az „angyalokkal suttogót”!

Molnár Sándor

fodrász, tánctanár, énekes a Sztárban sztár-ból 🙂